Onze specialiteiten

P1010711

Bedrijfslogo's

Al onze producten kunnen we voorzien van uw (bedrijfs) logo. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op recepties, jubileums, of gewoon in de kantine, ons gebak bij de koffie te serveren met uw (bedrijfs) logo. Ook (relatie) geschenken in de vorm van o.a. Fryske sûkerbôle, roomboter letters of staven, kerst en of paasbroden kunnen wij voorzien van uw logo.

Onze specialiteiten

Bruidstaart 3

Bruidstaart

De lekkerste bruidstaart voor de mooiste dag van uw levenBij trouwen hoort een taart, en wat voor taart! De bruidstaart is meestal een eyecatcher en het aansnijden er van word vaak door het bruispaar zelf gedaan. Maar hoe kom je tot de bruidstaart die bij jullie past? Bij bakkerij van der Bijl kunt u zelf u wensen indienen en proberen we samen met u tot de basis van de taart te komen.

Bijl 4

Chocolade atelier

In onze chocolade atelier in Kollum maken we ambachtelijke chocolade en bonbons voor al onze filialen. De chocolade wordt op ambachtelijke wijze bereid in onze open chocolaterie in de winkel door twee chocolatiers. Deze chocolatiers zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken en prachtige chocoladeproducten. De chocolade die wij gebruiken voor onze bonbons en andere chocoladeproducten is van Callebaut. Callebaut heeft de Cocoa Horizons Foundation. De missie van deze foundation is het levensonderhoud van de cacaoboeren en hun familie te verbeteren door te kiezen voor duurzame, ondernemende landbouw, een hogere productiviteit en gemeenschapsontwikkeling. Onze chocolade en bonbons zijn puur en met liefde bereid. Kom langs en proef het zelf!

Foto suikerbrood cijfers

Cijfer in suikerbrood en krentenbrood

Een origineel, smakelijk en leuk cadeau om weg te geven.

Alle cijfers kunnen gemaakt worden in suiker-, en krentenbrood of gecombineerd worden.
Als het brood is afgekoeld wordt het gedecoreerd met fondant en chocolade en daarna wordt het feestelijk verpakt in folie.

TIP: een heerlijk cadeau voor echte suiker-, en/of krentenbrood liefhebbers voor verjaardagen, huwelijksjubileum etc.

Alleen mogelijk op bestelling en graag minimaal 2 dagen van te voren bestellen. 

P1010750

Fototaarten

Een taart maak je uniek door deze te voorzien van een leuke foto. Foto’s van de persoon, een object, een dier of een thema is natuurlijk allemaal mogelijk. U kiest de soort taart en het aantal personen en wij passen automatische de grote van de foto aan. Een prachtige, smakelijke en bovenal een unieke taart.

P1040904

Fryske Dúmkes

Een traditioneel fries koekje, ouderwets lekker en dankt zijn naam van de vorm van een duim. Dit ambachtelijk gebakken koekje is rijk gevuld met anijszaad en stukjes amandel. Deze friese traktatie wordt vaak geserveerd bij een kopje koffie.

P1040911

Fryske Sûkerbôle

Een typisch Fries product dat met een lekkere laag roomboter niet te versmaden is. De Sûkerbôle wordt door de bakkers van Bakkerij van der Bijl bereid volgens traditioneel recept met suikernibs (dit zijn grove suikerbrokken) en kaneel. Doordat de suiker in de oven gaat karamelliseren krijgt het brood een mooie goud bruine kleur.

P1040939

Fryske verleiding

Wie deze traktatie kent die kan er maar moeilijk van afblijven. Hieraan heeft dit luxe broodje zijn naam te danken. Het is een heerlijk bruin broodje gemaakt van een deeg met noten, mokka en rozijnen, gevuld met gele room en afgewerkt met kaneelsuiker. Een zeer verrassend en unieke traktatie thuis of op uw werk.

Big missing

Geldbrood

Wilt u op een originele manier geld geven?

Onze broodbakker bakt kleingeld mee in het brood.
Als het brood afgekoeld is, decoreert onze banketbakker het geldbrood met fondant en chocolade.
Daarna wordt het brood mooi ingepakt en is dan klaar om cadeau te geven!

TIP: Ook leuk om te geven als huwelijkscadeau, onze broodbakker kan het voor u bakken in een hartvorm en onze banketbakker schrijft met chocolade de namen van het bruidspaar met de trouwdatum erop.

Alleen mogelijk op bestelling en graag minimaal 2 dagen van te voren bestellen.

Dit brood is niet meer geschikt voor consumptie.

P1010686

Geschenkmanden

Vind u het tegenwoordig ook zo lastig om een leuk cadeau te geven, dan zijn onze geschenkenmanden en pakketten een bijzonder smakelijke oplossing. Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van een geschenkenmand of pakket en het is mogelijk in diverse prijsklassen. Ook hebben we mooie blikken, potten en friese accessoires om een leuk en divers pakket voor u samen te stellen. Op deze manier heeft u een origineel en smakelijk relatiegeschenk, geschenkenmand of pakket.

Sweet table 2

High tea

High Tea is een heerlijke manier om met vrienden te genieten van thee en lekkere hapjes. Uw eigen high tea organiseren? Wij hebben de lekkere hapjes!

Bij een high tea horen verschillende zoete en hartige hapjes.
O.a. mini muffins, mini scones, mini brownies, mini saucijzenhapjes, mini sandwiches etc.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden...
Stuur ons een email of bel.

P1040963

Ontbijtmand

Wilt u iemand eens lekker verrassen? Wij zorgen dan voor een heerlijk verse en goed gevulde mand met jus d’orange, ontbijtkoek, krentenbrood, suikerbrood, beschuit, luxe broodjes, croissants, harde broodjes, zachte broodjes, jam, zoet beleg, ham, kaas, gekookt eitje, zout, boter, suiker en theezakjes. Ook doen we er graag een kaartje voor u bij met een persoonlijke boodschap.

P1010736

Oranjekoeke

Deze typische Friesche specialiteit is een symbool voor de Friese cultuur die vaak gegeten wordt als traktatie. Het is een kruidige koekbodem gemaakt van oranjesnippers (vandaar de naam oranjekoek) gevuld met spijs, met daarover een dun laagje glazuur. De oranjekoeke van bakkerij van der Bijl is altijd goed te herkennen, want die is bijna de enige in zijn soort die gemaakt is met gele glazuur i.p.v. roze of witte glazuur.

Heeft u vragen, dan kunt u hierover met ons contact opnemen door te bellen met 0511-453600 of stuur ons een bericht.

Natuurlijk mag u ook altijd onze winkels bezoeken.