Ons nieuws

Nieuwe winkel met lunchroom in Kollum bij Bakkerij A.J. van der Bijl

Na een verbouwing van acht maanden gaat Bakkerij A.J. van der Bijl eindelijk open met een geheel vernieuwde winkel in Kollum. Een winkel die twee keer zo groot is geworden omdat het pand op Voorstraat 90 erbij betrokken is. Tijdens de verbouwing is pand 90 geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Oude details als de stenen muur en een oude deur zijn terug te zien in de nieuwe winkel. Beleving staat centraal. Zo wordt er live gebakken in de winkel, ziet u wat er in het chocolaterie gebeurd en kunt u onder het genot van een bakje koffie of thee genieten van onze ambachtelijke producten. De klant kan natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor het vaste assortiment van brood, koek en banket, maar wij willen ook iets extra’s bieden. Zo kan men ambachtelijk eten en drinken bij Bakje van der Bijl. In de ochtend staat het ontbijt klaar. Is er een ruime keuze uit belegde broodjes tijdens de lunch en kan de klant de hele dag verse koffie of thee krijgen met onze heerlijkheden.

Bijl 3Bijl 4Img 4608Img 4609

50 jaar Bakkerij A.J. van der Bijl

In 1965 zijn Auke en Hannie van der Bijl aan de Voorstraat 88 te Kollum begonnen met een bakkerij van twintig vierkante meter. De bakkerij bestond uit een oven, die met briketten en hout gestookt werd. Er was één knecht waarmee Auke brood, koek en banket maakte. In vijftig jaar tijd is er veel veranderd bij Bakkerij A.J. van der Bijl. Sieb en Meta hebben het bedrijf overgenomen en de derde generatie helpt al druk mee. De bakkerij heeft vele verbouwingen, uitbreidingen en moderniseringen ondergaan en er zijn vier winkels bijgekomen. Maar de traditionele producten als roggebrood, suikerbrood, oranjekoek en het grote assortiment koek zijn gebleven.

Logo 50 jaarOpa en omaOpa en heit bakkerijAuke voor de ovenVdbijl kollum 020

Nieuwe menukaart

We hebben een nieuwe menukaart met o.a. heerlijke zomer specials zoals wafel zomerkoninkje, fruitige mocktails en ijskoffie. Daarnaast hebben we ook een aantal nieuwe broodjes ontwikkeld zoals zomers broodje kip, focaccia oven heerlijk en smakelijke club sandwich. En we hebben een heerlijke broodplank voor 2 personen samengesteld met o.a. diverse soorten vleeswaren, kaas, brood met smeersels, rauwkost en olijven.

Missing
Missing
Dsc 1308Dsc 1333Dsc 1323Dsc 1301

Nieuw RUBY RB1 chocolade!

Als eerste bij ons verkrijgbaar in heel Fryslân! Ruby is een compleet nieuwe chocolade-ervaring, volledig te danken aan Moeder Natuur. Ontdek zijn sprankelende kleur en intens fruitige smaak met frisse, zure toetsen zonder bitterheid. Deze chocolade wordt zorgvuldig gemaakt van de ruby cacaoboon. Zonder toevoeging van kleurstoffen of fruitsmaken.

31959205 854985224687837 7240724887168352256 n31531816 854984964687863 477879768117673984 n

Kinderfeestje in de bakkerij

Ben je binnenkort jarig? Kom dan je feestje vieren bij ons in de bakkerij. Met een bakkersmuts op en een schort om ga je aan de slag als echte bakker! Het programma voor het feestje is als volgt: - Ontvangst met ranja en chocoladelolly - Uitleggen wat er allemaal in de bakkerij gebeurd - Maken, decoreren en bakken van je eigen koekjes - Ranja met een oranjekoekstukje, die je zelf mag opspuiten met slagroom en versieren - Marsepein figuurtje maken met 4 verschillende kleuren marsepein Voorwaarden: - Het kinderfeestje kan alleen gehouden worden op woensdagmiddag - De jarige wordt minimaal 6 jaar - Er is minimaal 1 volwassen begeleider (max. 2) Begeleiders krijgen koffie/thee en oranjekoek - Het kinderfeestje dient van tevoren gereserveerd te worden door te bellen naar 0511-453600 of te mailen naar [email protected] - Minimaal aantal van 7 kinderen en maximaal aantal van 12 kinderen Het kinderfeestje duurt ± 2 uren en de kosten zijn €15,00 per kind.

Missing

High tea bij Bakje van der Bijl

Gezellig genieten voor twee of meer, doet u met de high tea van Bakkerij A.J. van der Bijl. De high tea bestaat uit verschillende hartige hapjes en broodjes, gebak en zoete heerlijkheden. En uiteraard onbeperkt thee met verschillende thee smaken. De high tea is alleen mogelijk op reservering, dan bent u zeker van een plaatsje en kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. De high tea is te reserveren tot 20 personen bij Bakje van der Bijl.

High tea bakje van der bijl

Heeft u vragen, dan kunt u hierover met ons contact opnemen door te bellen met 0511-453600 of stuur ons een bericht.

Natuurlijk mag u ook altijd onze winkels bezoeken.